Sejrskole 2017

Vi vil i 2017 udbyde følgende hold på Dragør Sejlklubs sejlerskole:

Mandag: Begynder hold.

Tirsdag: Kapsejlads.

Onsdag: Øvede.

Torsdag: Begynder og øvede

På begynderholdene lærer deltagerne en basal håndtering af en sejlbåd, herunder havne manøvrer, stagvending, bomning, mand over bord, basale knob og udtryk. Eneste forudsætning er en lyst til at lære at sejle.

På de øvede hold forventes det at deltagerne har styr på de basale begreber man tilegner sig på begynderholdene, og så bygger vi på derfra, og får alle manøvre ind på rygraden, leger med spiler mm

Kapsejlads: Her lærer eleverne at begå sig på en kapsejladsbane, start-procedurer, taktik på banen mm. Her forudsættes det at eleverne kan indgå i besætningen og fylde en plads ud.

På alle hold vil der altid være en instruktør, der både lærer fra sig, og holder øje med sikkerheden.

Dragør Sejlklub har både seletøj og svømmeveste, så eleverne skal medbringe egnet fodtøj og påklædning efter temperaturen.

Vi sejler en gang om ugen i ca. 2 timer pr hold. Mødetid er kl. 17.45, til klargøring af båden, og afgang fra havn KL 18.

Prisen for hele sæsonen er 1850 kr. og forudsætter medlemskab af Dragør Sejlklub.

Er du interesseret, så giv undertegnede besked via mail til:  Pedersen.kim(at)gmail.com.

Du skal angive hvilket hold du primært er interesseret i og om du har en sekundær mulighed.

Pladserne tildeles efter først til mølle princippet, og da der er mange interesserede, er det en god ide at melde sig til i en fart.