1. September 2014 20:57

Velkommen til jolle dag den 13. september 2014

Af: Anders Vognsen

Vi er nogle stykker som har talt om at det kunne være sjovt at prøve at sejle joller.. Vi har derfor arrangeret en " jolle-dag" Lørdag 13.sep bag ved sejlklubben på jolle området.

Hej sejlerskolen deltager

Vi har derfor arrangeret en " jolle-dag"
 Lørdag 13.sep bag ved sejlklubben på jolle området.

Der vil være mulighed for at prøve at sejle både laser og Finn jolle. Muligvis også en Feva-jolle hvis der er stemning for det.

Lars Juul og Peter Vedel har sagt ja til at være på havnen og hjælpe til og dele ud af deres store erfaring som jollesejlere.
Der vil være en gummibåd som følge båd til dem der ønsker det.
Så om enten du er helt nybegynder eller bare gerne vil genopleve lidt jolle sejlads, så mød op 13/9 på havnen kl. 9.00.

Giv meget gerne en melding til Camilla på mail eller SMS om du kommer, så vi kender et cirka antal. Frist er torsdag 11/9. Du er velkommen til at tage din familie med. Muligvis kunne vi spørge cafeen om de vil lave en jolle- sandwich til en overkommelig pris til lidt frokost omkring 12.30.

Der er intet krav til udstyr. Redningsveste låner vi i skuret. Men der er jo risiko for at blive våd, så husk lidt varmt tøj til at skifte til hvis uheldet er ude..

Sejler hilsen

Henning 4018 6048