2. December 2014 19:50

Vinterundervisning - Tag dit sejlcertifikat i Dragør Sejlklub

Af: Anders Vognsen

Her til vinter har alle medlemmer af Dragør Sejlklub en unik mulighed for at tage et eller flere af Søfartsstyrelsens anerkendte certifikater. Speedbådskort, Duelighedsbevis og VHF Certifikat tilbydes til priser langt under landets øvrige sejlerskoler, og underviser Jacob Mouritzen sørger for alle kommer sikkert igennem materialet.

For at sejle sikkert i danske og udenlandske farevande er det helt afgørende at man besidder teoretisk viden, så hvorfor ikke få det lært med det samme over kaffe og hyggeligt selskab mens kulden bider udenfor? Det er ovenikøbet spændende og meget relevant for din fremtid som lystsejler.

Hele forløbet spænder over i alt 4 tirsdage i Januar og Marts måned, og derudover bliver der udleveret et log-in til online opgaver der underbygger undervisningen.

Det anbefales at tage Duelighedsbevis og VHF-Certifikat samlet, for at få en bred viden om alle emner der vedrører sikker sejlads i danske og udenlandske farevande.

Speedbådskortet kan kun anbefales, hvis man kun vil sejle lokalt og i motordrevet fartøjer.

Duelighedsbevis

-Kan også bruges som erstatning til Speedbådskort.

-Pris 1250 kr. Yderligere udgifter: kortpasser, kurslineal, søkort 100 over kattegat: ca 300 kr. Praktisk prøve: 300 kr (ikke påkrævet for elever med Speedbådskort). Teoretisk prøve: 250-290 kr. -Studietid: 15-25timer. Undervisningsaftener: 6/1, 13/1, 24/3, 31/3.

Speedbådskort

-Pris: 1000 kr.

-Yderligere udgifter: 300 kr til censor og udstedelse af certifikat.

-Studietid udover undervisning: 5-10 timer.

-Undervisningsaftener: 13/1, 31/3

VHF-SRC inkl. DSC

-Pris: 500 kr hvis det tages med et andet bevis, eller 700 kr hvis det tages alene.

-Yderligere udgifter: Kompendie 125 kr. 500 kr for prøve samt udstedelse af certifikat hos Søfartstyrelsen.

-Undervisningsaften: 6/1, 24/3

Tilmeldningsfrist: 21/12-2014 til Jacob Mouritzen på mail: jacob.mouritz@gmail.com

Er du i tvivl om hvilket bevis der er relevant for dig, eller har du andre spørgsmål kan du henvende til ovenstående mailadresse eller på mobil 26 84 00 57.

Vel mødt!