17. March 2014 14:18

Café Dragør Sejlklub

Vi har nu endelig skrevet kontrakt med vores nye restauratør, som i øvrigt er én af vores egne medlemmer, Ricky Møller. Vi forventer at åbne til standerhejsningen den 3. maj.

Byggeriet starter den 23. marts, og vi forventer at være færdige den 25. april - i alle fald så færdige, så vi kan overholde vores udlejning af klubhuset den 27. april.

De sidste småting er planlagt til efter udlånet og frem til åbningen.

Den 7. april og frem til den 16. april vil det nye gulv blive lagt. Klubben har en række opgaver der skal løses, nedpakning af grej, istandsættelse af klublokale, opsætning af markiser mv. Jeg vil derfor opfordre så mange medlemmer som mulig, om at komme og gi' en hånd med.

Der vil være arbejdsdag den 6. og 21. april fra kl. 9 – 16.

PS:  udlån af klubhus til medlemmerne vil alle blive overholdt, trods byggeri. Der kan være enkelte ting, som ikke er helt færdige, men vi håber på Jeres forståelse.

Søren Hvalsø