3. June 2017 11:33

Pinsetur 2017

TUREN GÅR TIL LOMMA

FREDAG d. 2. Juni
De der har lyst, kan mødes fredag aften i Lynetten, hvor vi kan spise sammen i restauranten.
Tilmelding senest d. 31. maj til Lene (61270712), så bestiller vi bord til kl. 19.

LØRDAG d. 3. juni
sejler vi til Lomma kanalhavn. Der er ikke reserveret havnepladser, så det er først til mølle.
Her har vi fået lov at låne klubhuset, så vi er sikret mod dårligt vejr, og hygge os og grille sammen om aftenen.
Man medbringer selv mad og drikke.

SØNDAG d. 4. Juni
vil vi lave nogle fælles aktiviteter om formiddagen, evt. gå en tur til byen eller bare slappe af, inden vi holder Pinsefrokost kl. ca. 14 med vores medbragte mad. Forhåbentlig kan vi være udendørs i dejligt solskin, ellers har vi klubhuset at ty til, hvis det regner.

MANDAG d. 5. juni
går turen hjem til Dragør igen.

Tilmelding er ikke nødvendig
man støder bare til som det passer. Vi håber på godt vejr og glæder os til en hyggelig tur med mange deltagende både.

Man kan kalde over VHF radioen på kanal 72, eller ringe på Johns mobil på 29918147, hvis man vil i kontakt.

På gensyn
Kate, Henning