Stort tak til vores sponsorer

Open Danish Dragon Championship 2016

Dragør Sejlklub er i samarbejde med Dansk Drageklub værter for Open Danish Dragon Championship i dagene 20. - 22. maj 2016.

Her på siden følger sejladsbestemmlser, information og mulighed for tilmelding.

Ønsker du at tilmelde dig eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mik Jensen på mail mj(at)naturerhverv.dk  eller telefon +45 20 41 41 42.

Her kan du bo i Dragør

Kapsejladsudvalget

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragør Sejlklub and Dansk Drageklub host the Open Danish Dragon Chamionship 20th to 22nd May 2016.

You will on this homepage find notice of race, information and the possibility to sign up for the event.

Do you wish to sign up or have any questions please do not hesiate to contact Mik Jensen mail mj(at)naturerhverv.dk  or by phone +45 20 41 41 42.

Places to stay in Dragør

Kapsejladsudvalget