Lørdag den 9 april 2016 klokken 10.00 mødes vi alle til den årlige klargørings weekend, hvor vores både, skure, udstyr og bådepladser skal have en kærlig hånd. I lighed med tidligere år har vi i ungdoms udvalget lavet en separat plan for vores aktiviteter, og da vi har mere end 30 både med tilhørende udstyr der skal gøres klart håber vi på stor opbakning fra sejlere såvel som forældre.

Der er dannet 4 hold som i vil blive fordelt på, de 4 hold er som følger;

·       HARALD´s hold

o   Indkøb til grej skab

o   Gennemgang af 2 mands Joller for udstyr

o   Vask og klargøring af 2 mands joller

o   Harald bestiller ny reserve hel mast til fever + top

·       KIRSTEN´s og JESPER´s hold

o   Gennemgang af sejl og udstyr til OPTI

o   Feje og oprydning anlæg

o   Jolle vogne

o   Vask af de små gummibåde

·       THEI`s hold

o   Klargøring af OPTI joller

o   Opmærkning af pladser for Joller

·       PETER´s og DIRK´s hold

o   Følgebåde

Klubben og ungdomsafdelingen sørger for at der er det nødvendige udstyr til rådighed. Men vi beder jer om at bære påklædning der passer til forhold og især gummistøvler er en god ide da vi skal arbejde med vask af vores mange både. Kirsten bager kage, men det ville være en stor hjælp hvis der var andre som ville tage noget med at få varmen på og/eller til den søde tand.