Klubmesterskab 2016

Kære sejlere og forældre i Dragør Sejlklub ungdom. Igen i år afholder vi Junior Klubmesterskab, som foregår

LØRDAG DEN 10 SEPTEMBER 2016

Der bliver sejlet på 4 baner som følger;

-       Fever                            Harald´s hold

-       Begynder         OPTI    Kirsten´s hold

-       C                      OPTI    Ole´s hold

-       B                      OPTI    Thei´s hold

Programmet er som følger;

09.00                   Sejlerne møder på havnen og begynder at rigge til

09.30                   Skipper møde

10.00                   Første start

12.00                   Begynder sejlere rigger af, eventuelt sammen med noget forældre sejlads

13.00                   B og C og FEVER sejlere rigger af

13.00                   Begynder sejlere leger på havnen, med kend din båd og knob

14.00                   Fælles spisning og præmie overrækkelse

15.00                   Tak for i dag

Prisen for stævne deltagelse er 100,- Kr. for sejlere og 50,- Kr. for spisende forældre, det vil dække en frokost i forbindelse med vores flotte Cafe hvor der tilbydes vand og saftevand ad libitum (andet drikkelse købes på regning).

Igennem hele sæsonen 2016 har vi været super glade for de mange forældre som har været aktive på havnen, vi håber meget at i vil bakke op om vores stævne og også deltage denne dag, vi mangler forældre på brovagt, ude i følgebåde med trænere og vi mangler én eller 2 forældre til at tage gode billeder (andre indslag som godbids frugt, saftvand og kage – modtages ligeledes med vores store tak).

Deltagelse til stævnet sker ved at udfylde vedlagte formular og sende på mail jesper(at)jesperfriis.dk, eller ved at afleverer til træning. HUSK at give klar og tydelig besked omkring hvilket hold du sejler på, hvor mange der spiser med (sejler og forældre) samt om mor og/eller far kommer og hjælper på dagen. S.U. Senest Tirsdag den 6 September!