Kære alle,                                      28. april 2016

 

Så er sæson 2016 for Dragør Sejlklub Ungdom skudt godt i gang! 

Det vil sige vi har haft de 2 første trænings aftner i hvad der har været en tidlig og fantastisk sæson start. Vi havde lidt bekymringer omkring at starte sæsonen 2-3 uger tidligere op end normalt, men det må vi fra træner holdets side sige at et hold helt fantastiske sejlere, forældre og især nybegyndere har gjort til skamme. Det er desværre ingen hemmelighed at vejret har været langt fra ideelt til at starte op, udover 8-12 m/s og endnu hårdere stød har vi oplevet regn, sne, slud og ikke mindst bidende kulde – så det har virkelig været en barsk omgang. Men vi har stadig haft et hold super seje sejlere som trods ingen træning igenemme vinteren er gået på vandet og fået god træning tidligt på sæsonen. Der har i denne sæson været en fuldstændig fantastisk tilslutning fra nybegyndere som vil prøve at sejle og på trods af 2 “skuffende” aftner med alt for meget vind, har humøret været højt og vi håber at se ligeså mange af jer i de kommende træninger hvor vejret arter sig en smule mere.

I forbindelse med at sæsonen er i gang kommer her et par opfølgende informationer og der er flere som ikke kunne komme til informations aften som har spurgt omkring et kort referat, så det hele får i her.

 

BÅDE TIL NYBEGYNDERE

Med den store tilslutning af nybegyndere forudser vi allerede nu at der kommer til at mangle nogen joller når det gode vejr for alvor slår igennem, derfor er vi i klubben i gang med at købe 3-4 joller yderligere ind således at vi kan få alle på vandet.

TAK til SPAREKASSEN SJÆLLAND som har gjort dette muligt!

 

FØLGEBÅDE

Som i nok har bemærket så er alle vores følgebåde i denne sæson top tunet og udover hvad der er forventeligt at vi en flåde af følgebåde som er klar til at støtte på vandet. HUSK som forældre er der mulighed for at hoppe en tur med i følgebåden og se hvad der sker på vandet.

 

KLARGØRING

Vi havde en fin klargørings weekend og takker dem som mødte op og gav en hånd, alle behøves ikke komme bare vi alle giver en hånd til de forskellige ting i løbet af sæsonen.

 

GREJ

Borset fra en enkelt båd som er på værft så er vores grej i god stand denne sæson og vi har kun oplevet små ting som har drillet os. Finder i noget som ikke er i orden så husk at tage fat i en træner så vi kan få det ordnet imellem træningerne.

 

BROVAGT

Vi vil gerne gentage at det er en stor hjælp for alle trænere at der er forældre som hjælper med at stå brovagt når der er sejladser på vandet. Vores trænere gør mest nytte på vandet og det er derfor en stor hjælp at vi kan overlade sejlerne til dem som står på broen, vi håber i vil hjælpe med dette igennem sæsonen.

 

TILRIGNING

HUSK at vi starter på havnen 17.30 men at sejlads først begynder klokken 18.00, den første halve time skal vi bruge sejlere og forældre til at rigge både til og gennemgå dagens træning. Alle trænere arbejder i klubben på frivilligt basis det er derfor ikke altid vi kan nå at være på havnen til tiden, men det er ingen grund til ikke at gøre sin både klar. Med mindre andet bliver direkte kommunikeret så forvent at træneren er på vandet 18.00 senest og det er sejleres (og forældres) ansvar at være klar med båd og påklædning til denne tid.

 

CAFE SPISNING

Der har allerede i år været en super tilslutning til vores efter træning spisning, med over 20 deltagere hver aften TAK for det. Sejlere koster 40,- og voksne og følge 50,-. Så længe restauranten ikke har åbent for andre gæster eller belægningen tillader det kan vi sidde der, ellers så foregår spisning på første sal i klubben (og til sommer forhåbenligt på den nye flotte terrasse). HUSK tilmeldning til mad senest klokken 18.00 på sedlen i tolderhuset. 

 

VI AFLYSER IKKE

Vi aflyser som udgangspunkt ikke træningen selv om vejret ikke tillader sejlads, vi prøver i stedet at gennemføre anden vand aktivitet eller teori. 

HJÆLP!!! Vi vil meget gerne høre fra forældre og sejlere med gode forslag til ting vi kan lave når vejret ikke tillader sejlads, i må meget gerne sende jeres forslag til jesper(at)jesperfriis.dk eller snakke med en af trænerene direkte. (I behøves IKKE foreslå en tur i speedbåd, det har vi forstået er et hit og holder selvfølgelig fast i :o)

Vi har til kommende mandags træning investeret i et “hårdtvejrs/begynder sejl” som vi skal teste, det kan være løsningen på nogen af vores udfordringer, og virker det efter hensigten køber vi flere ind til klubben.

 

FACEBOOK

E mail adresser skifter og mails ryger i spam. Derfor husk at like DRAGØR SEJLKLUB på facebook følg dette link: https://www.facebook.com/dragoersejlklub/ så er i sikre på at få den sidste nye information

 

BILLEDER

HJÆLP!!! Vi mangler forældre som vil tage billeder eller videoer og dele med os. Som trænere når vi ofte ikke at fange gode begivenheder på billede eller video, da vi har hovedet i andre ting, derfor håber vi at i forældre vil hjælp os med dette og dele på facebook eller sende på mail til jesper(at)jesperfriis.dk – TAK.

 

KALENDER 2016

Vi har fastlagt en kalender for 2016, denne er vedlagt – vi håber at have datoer fastlagt i god tur gør at så mange som muligt kan deltage i vores aktiviteter, og selvfølgelig især vores klubmesterskab, som i år bliver et brag af en dag!

 

JOLLEFORDELING

Traditionen tro er vi begyndt at fordele joller til faste sejlere, den seneste liste er vedlagt.

 

REDNINGSVESTE

Husk at når der er både i vandet så gælder der redningsvest påbud for alle sejlere og søskende som opholder sig på broen, det er god sejler skik og følger klubbens regler og politik omkring tryghed og sikkerhed på og ved vandet (uanset hvor god man er til at svømme). Når sejlads er slut og der ikke ligger både i vandet til at blokerer udsynet er det tilladt at smide vesten og hygge sig i vandet, som der selvfølgelig også skal være plads til.

 

NYBEGYNDERE/GÆSTER

Vi er super glade for at der er så mange nybegyndere som er kommet til denne sæson, og vi gør vores bedste for at give alle den bedste introduktion, men husk vi er vejr afhængig. Kirsten (og Jesper) har svært ved at sige nej når der kommer nye sejlere på havnen men hvis i inviterer nogen med så giv os lige besked et par dage i forvejen så vi kan forsøge at planlægge ud fra dette. Gæster er selvfølgelig velkomne i det omfang som træningen tillader det og vi beder igen om at i giver besked.

 

EKSTRA TRÆNING MV.

Der sker i denne sæson et ryk hvor flere sejlere rykker fra optimist op i feva og der er flere sejlere som ønsker en ekstra dag hvor der kan sejles i vores MATCHER 28. Det er rigtig dejligt og vi er glade for at se vores sejlere bliver dygtigere, og vi arbejder på at finde en løsning på dette positive problem.

 

Med sejler hilsen

 

Dragør Sejlklub Ungdom

Dragør Sejlklub - Strandlinien 1B - 2791 Dragør