Kære alle,                                                              31. maj 2016

Sikke en fantastisk sæson 2016 vi allerede har haft! På trods af at vi har været noget uheldige med vejret har vi haft en lang række af helt suveræne sejler aftner, hvor der er blevet sejlet og hygget omkring, på og i vandet.

Vi er helt overvældet over de mange nye medlemmer som vi har fået, og den super gode modtagelse som vi har fået til forårs sæsonen. Vi håber at kunne leve op til dette i sommer sæsonen, og ser frem til vores klubmesterskab som i år kun kan blive en stor dag! Det virkede samtidig som et godt tidspunkt at følge op med lidt information omkring de ting som sker i afdelingen.

VIGTIGE DATOER!

·      6 Juni klokken 16.00 starter nyt begynder hold

·      27 Juni klokken ca 19.30 er der GRILL aften

·      10 september er der klubmesterskab

HUSK AT MELDE JER IND

Der har som sagt været en fantastisk tilgang af nye medlemmer i år og det er vi rigtig glade for. Husk vi tilbyder 2 prøve dage hvorefter indmeldelse i klubben er nødvendig, det giver samtidig adgang til vores arrangementer og mange andre tilbud i klubben.

Indmeldelse kan ske her!

EKSTRA HOLD

Vi opretter nu et ekstra begynderhold som starter på mandag den 6 juni fra klokken 16.00 til 17.30/18.00. Holdleder for begyndere Kirsten, og hendes trofaste stab står klar på havnen til at give den bedst mulige oplevelse. Der er plads til 10-12 sejlere på holdet og er KUN for nybegyndere. Til dette hold er der tale om lukket træning og tilmelding er derfor påkrævet til Juniorleder Jesper Friis på jesper@jesperfriis.dk

Og i skal selvfølgelig ikke snydes for lidt samvær på havnen efter træning derfor vil der være frugt og saftevand umiddelbart efter i kommer ind. Bemærk der vil også være begynder træning på aften holdet fra 17.30 til 20.00 som i kender det i dag.

CAFE SPISNING

Vi udvider og tilpasser hele tiden samarbejdet med Cafe Dragør Sejlklub. Vores seneste tiltag er at vi sender hinanden på sommerferie med et hyggeligt GRILL arrangement mandag den 27 juni klokken 19.30 vil Cafeen tænde op i grillen og lavet noget ekstra lækkert til os, så husk at skrive denne dag i kalenderen, mere information og tilmeldelse følger snarest!

Vi mangler stadig 2 madkaptajner som vi være behjælpelige med at indsamle tilmeldinger til aften spisning og koordinerer med Cafeen omkring spisnings start mv. Vi håber der er nogen som vil melde sig?

NYE BÅDE

Vi har fået indkøbt de første 2 nye optimistjoller, "Leika" og "Madkassen" som takket være vores engagerede forældre allerede er rigget klar til burg og har været på vandet.

Harald har arbejdet hårdt på at få den nye FEVA rig hjem og det lader til snart at lykkes, derfor skulle vi meget snart have alle 3 FEVA joller klar til sejlads.

Vi leder fortsat efter flere optimistjoller som vi håber at have på plads indenfor de næste 14 dages tid

NYE SEJL

Vi har indkøbt 6 stk 3-kant sejl som er særligt velegnet til hårdt vejr, og vi skal love for at de blev testet denne mandag. Sejlene fungerede som planlagt og en dag som ellers ville have været brugt på havnen, kunne nu i stedet bruges på at sejle. Vi har ikke planer om at indkøbe flere, men viser behovet sig er vi åbne for at kigge på at indkøbe flere af disse 3-kant sejl.

FØLGEBÅDE

Det er næppe gået ubemærket hen men vi har i år en flot flåde af følgebåde, som har fungeret rigtig godt. Senest har vi pumpet vores 4. gummibåd op og indkøbt en ny el-motor til denne, således at vi nu har 5 følgebåde til vores begynder hold, der giver den nødvendige opmærksomhed og tryghed.

Vi arbejder løbende på at evaluerer vores behov for følgebåde og som økonomien tillader det og behovet opstår så opgradere vi løbende. HUSK alle er velkomne til at hoppe med ombord i båden og det hele ske på vandet.

BROVAGT

Vi vil gerne gentage at det er en stor hjælp for alle trænere at der er forældre som hjælper med at stå brovagt når der er sejladser på vandet. Vores trænere gør mest nytte på vandet og det er derfor en stor hjælp at vi kan overlade sejlerne til dem som står på broen, vi håber i vil fortsætte med at hjælpe med dette igennem sæsonen.

TILRIGNING

HUSK at vi starter på havnen, hold 1 16.00 og hold 2 17.30 men at sejlads først begynder en halv time senere, der bruges af sejlere og forældre til at rigge både til og gennemgå dagens træning. Alle trænere arbejder i klubben på frivilligt basis det er derfor ikke altid vi kan nå at være på havnen til tiden, men det er ingen grund til ikke at gøre sin båd klar. Med mindre andet bliver direkte kommunikeret så forvent at træneren er på vandet som aftalt og det er sejlerens (og forældres) ansvar at være klar med båd og påklædning til denne tid.

PÅKLÆDNING

HUSK selv om solen skinner fra en skyfri himmel kan det godt blæse både 5 og 10 m/s, derfor ALTID som minimum gummistøvler, regntøj og skiftetøj med på haven!

E mail adresser skifter og mails ryger i spam. Derfor husk at like DRAGØR SEJLKLUB på facebook følg dette link: https://www.facebook.com/dragoersejlklub/ så er i sikre på at få den sidste nye information

Med sejler hilsen

Dragør Sejlklub Ungdom