Om Dragør Sejlklub

Dragør Sejlklub har siden 1922 sendt sejlere ud i den smukke natur, som man først oplever når man er på vandet ud for Dragør. Det er ideelle omgivelser vi har for sejlads af alle typer. Det flade vand nord for den gamle havn er hjemsted for optimister og surfere og ud for byen fra Saltholm og til Drogden Fyr er der nogle af landets bedste betingelser for at udøve kapsejlads.

Klubben blev stiftet 12. september 1922. Indtil 1950 havde man til huse i en gammel dækskahyt på nordre mole, men med anskaffelsen af det nuværende klubhus "Greisens pakhus" fik man flere og stadig bedre faciliteter.

Sejlsæsonen strækker sig fra 1. søndag i maj til 30. september, men det betyder ikke at klubben ligger stille i vinterhalvåret. Her har vi teoriundervisning, foredrag, julefest, fastelavnsfest og flere andre sportslige og sociale arrangementer.

Sejlerne fra Dragør Sejlklub har gennem årene markeret sig i såvel nationale som internationale sejlsportskonkurrencer. Med klubbens faciliteter, medlemsskare og positive sponsorer vil det også være muligt i fremtiden.

Dragør Sejlklub 85 år

Læs mere om klubbens spændende historie i vores 85 års jubilæumsskrift fra 2007.

Kom snart igen!